Skip to content

Tack!!

I de hjälpsändningar som vi skickar till Lettland och Belarus finns det kläder, skor, husgeråd, sängkläder, leksaker, möbler med mera. Det finns också paket som faddrar i Sverige skickar till sina fadderfamiljer i Lettland eller Belarus.

Några dagar efter att den senaste hjälpsändningen nådde fram till Belarus kom det ett mail till en av de svenska faddrarna. Mailet var från den familj i Belarus som faddern stöttar:

Hej!
Idag kom min pappa på besök hem till oss. Han hade med sig en låda från dig! Tack så mycket! Hela familjen samlades för att öppna lådan och se vad som fanns i. Vi var som små barn på julafton, det var mycket spännande. Vi är så glada över allt som vi fick! Min favoritpasta, min mans favoritte, många supernyttiga saker till huset, och så glada barnen blev! Jag är så glad att det så långt bort finns någon som kommer ihåg mig och tar hand om min familj. När vi öppnade låda sa min man ”jag kan inte tro mina ögon. Finns det verkligen sådana människor som vill hjälpa främlingar?”.
Vi vill gärna träffa dig och tacka dig personligen.

 

——————

 

Du kanske vill bli fadder till någon? Behovet av hjälp är väldigt stort så funderar du på att bli fadder, tveka inte utan hör av dig så ordnar vi det.