Skip to content

Tupperware-tema 3 december

En lördag i september hade vi special-tema i Secondhandbutiken med försäljning av Tupperware-produkter. Vi hade också besök av en Tupperware-konsulent som kunde svara på era frågor. Dagen blev en succé och flera kunder frågade om evenemanget återkommer. Därför planerar vi för en ny Tupperware-försäljning lördag 3 december.

För att kunna genomföra dagen frågar vi nu om du har Tupperware-produkter som du inte vill ha kvar längre. Kanske har du skåpen fulla med grejer som du inte använder och som du vill skänka för att göra nytta för någon annan. De saker som du inte vill ha kan bli till glädje för många fler. Dels blir de som köper varan glada, men även de människor i Östeuropa som vi kan hjälpa med hjälp av de inkomster som vi får in.

 

————-

 

Kungsörs Återvinning & Secondhand har öppet för inlämning Järnvägsgatan 9:
Måndag – Torsdag kl. 8.15 – 16.00
Fredag kl. 8.15 – 11.30
Lördag kl. 10 – 13.30
Vi ber er att inte lämna saker på vår lastkaj när vi har stängt.

Mindre saker kan du lämna vid Centrumkyrkan i Kungsör, Prästgatan 6, innanför glasdörrarna på baksidan mot parkeringen. Här är det öppet kl. 8 – 18 alla dagar.

Det går även bra att lämna i vår container på Återbruket under deras öppettider. Se deras hemsida: https://vafabmiljo.se/