Skip to content

En hälsning från Lettland

Vi har fått ett brev från våra vänner i Kraslava, en av de orter i Lettland som får del av hjälpen från

Kungsörs Återvinning & Secondhand:
”Kära vänner!
Tack så mycket för hjälpsändningen som kom till Kraslava.
Vi fortsätter att hjälpa människor särskilt ensamstående mödrar och deras barn, äldre personer som bor ensamma och även tonåringar som kommer till oss dagligen. Varje dag lagar vi mat åt barnen, men på grund av restriktioner kan bara tio barn komma per dag. Alla är väldigt tacksamma för maten som serveras och vissa ber om en andra och ibland även en tredje portion. Så många av dessa unga kommer från stora familjer i behov av hjälp.
Vi har även delat ut fler matpaket till familjer. Matpaketen tas alltid emot med stor tacksamhet och tårar av glädje. Tack så mycket för de pengar och den materiella hjälp som vi får från er. Vi är ett team med flera kvinnor som hjälper till som volontärer. Vi har också fler män som är med och lossar lastbilen och som hjälper till att leverera kartonger med kläder till andra byar runt omkring Kraslava.
Fortsätt att be för oss.”
—————–
I Kraslava är arbetslösheten hög och även i vanliga fall är det svårt att få ekonomin att gå ihop. Ännu svårare är det nu under pandemin. Vill du hjälpa till så att fler kan få hjälp med mat? Sätt in ett bidrag på bg. 818-8773 eller swish 123 681 64 90 (Kungsörs Baptistförsamlings Fadderverksamhet). Märk din gåva ”Pandemi”.
Tack så mycket