Skip to content

Behov av kläder

Just nu är vi i behov av kläder. Vi planerar att skicka en hjälpsändning till Belarus i mars men för att kunna fylla en lastbil behöver vi få in mer kläder som vi kan packa. Har du rensat din garderob? Har du tröttnat på att försöka sälja dina kläder på olika säljsidor? Skänk kläderna till oss! Vi ger dina kläder till någon annan som verkligen behöver dem.

Vi tar emot hela och rena vinterkläder, sommarkläder, badkläder, regnkläder, skor och stövlar. Och alla andra sorters kläder. Kläder till både barn och vuxna i alla storlekar.

Vi har öppet för inlämning Järnvägsgatan 9, nedsidan av KÅS:
Måndag – Torsdag kl. 8.15 – 16.00
Fredag kl. 8.15 – 11.30
Lördag kl. 10 – 13.30

Mindre saker kan du lämna vid Centrumkyrkan i Kungsör, Prästgatan 6, innanför glasdörrarna på baksidan mot parkeringen. Här är det öppet kl. 8 – 18 alla dagar.

Det går även bra att lämna i vår container på Återbruket under deras öppettider. Se deras hemsida: https://vafabmiljo.se/hushall/aterbruk/kungsor/

—————————-

En del av de saker och kläder som vi får in säljer vi i Secondhandbutiken för att få in pengar till frakten. Om du inte vill att dina saker ska säljas så skriv en lapp och sätt på att du vill att det ska skickas. Tack för att du vill vara med och hjälpa till!