Skip to content

Under många år har Anti-traffickinggruppen i Kungsör bjudit in till Afternoon tea en lördag i anslutning till internationella kvinnodagen i mars. En dag då vi belyser frågor om trafficking.

På grund av pandemin bjöd vi förra året in till ett digitalt Afternoon tea. Vi hade hoppats på att kunna mötas ”på riktigt” som vanligt i år, men då det var svårt att planera på grund av osäkerheten kring restriktioner och smittspridning har vi valt att även i år bjuda in till ett digitalt arrangemang.

Du som vill kan köpa vår kak-buffé-låda för 50:-. Den säljer vi utanför Kungsörs Återvinning & Secondhand, Kungsgatan 42 i Kungsör lördagen den 12 mars kl. 10-14. När du kommer hem kokar du själv ditt te eller kaffe, sätter dig ner, fikar och tar del av dagens föredrag. Här på sidan kommer det, från och med lördag 12 mars, att finnas en länk till årets föredrag som består av ett paket av olika filmklipp.

Årets rubrik är Stoppa trafficking – vår tids slaveri.
Vi kommer att få följa olika hjälporganisationer i deras arbete mot trafficking.

Välkommen att vara med!

 

 

Lördag 12 mars Digitalt Afternoon tea med rubriken ”Stoppa trafficking – vår tids slaveri”.

Vi får följa olika hjälporganisationer i deras arbete mot trafficking.
Föredraget är gratis, du som vill kan köpa en kak-buffé-låda för 50:-. Kak-lådorna säljs utanför Kungsörs Återvinning & Secondhand lördag 12 mars kl. 10-14.

Se Facebook-evenemanget Afternoon tea2022 i Kungsör

Trafficking kan se ut på många olika sätt. På Kungsörs Återvinning & Secondhand finns utställningen ”Från dröm till mardröm” en verklighetsbaserad utställning som berättar om hur det kan vara att bli inlurad i sexhandel. Observera att utställningen inte är lämplig för barn.

Genom utställningen, som består av fyra rum, får vi följa Roxanne – en ung tjej från ett fattigt land:
Rum 1 – Drömmen
Rum 2 – Mardrömmen
Rum 3 – Uppvaknandet
Rum 4 – Vägen framåt

Lär dig mer om vår tids slaveri – ta dig tid att gå igenom utställningen och läs alla texter ordentligt. Utställningen är öppen i samband med Secondhandbutikens öppettider.

För dig som vill få regelbunden dagsfärsk information om kampen mot sexhandeln rekommenderar vi att följa Simon Häggström här på Facebook. Simon är författare och polis specialiserad på människohandel.